Medewerkers

Mw F. Meus

Mw F. Meus
Huisarts

Sinds 1 januari 2018 heb ik  samen met Mw ter Brugge deze praktijk overgenomen. Sinds januari 2017 was ik al enige dagen per week in de praktijk werkzaam.
Ik heb  al een aantal jaren ervaring als huisarts en werkte eerder als huisarts in Zoetermeer en in de Bollenstreek.
Voordat ik de huisartsopleiding deed, werkte ik als arts-assistent gynaecologie enverloskunde.

Mw A. ter Brugge

Mw A. ter Brugge
Huisarts

Samen met collega mw Meus heb ik per 1 januari 2018 de praktijk overgenomen. Na mijn artsexamen heb ik 5 jaar als arts assistent gynaecologie en verloskunde in diverse ziekenhuizen gewerkt. In 2015 heb ik mijn opleiding tot huisarts afgerond waarna ik als huisarts in een achterstandswijk in Den Haag heb gewerkt.

 

Mw. J.E.M. van der Salm

Mw. J.E.M. van der Salm
Huisarts

Sinds 1983 ben ik huisarts. Ik werk nog als reizigers-adviseur voor deze praktijk, waarin ik van 1993 t/m 2017 als algemeen huisarts werkzaam was.

Ik volgde hiervoor een opleiding als reizigersadviseur en als U verre reizen gaat maken kunt U bij ons terecht voor een reisadvies en vaccinaties. (zie elders op deze website).

Mw J. Stoker

Mw J. Stoker
Verpleegkundig specialist

Ik ben Justyna Stoker. Ik kom oorspronkelijk uit Polen. In 2003 ben ik naar Nederland gekomen en drie jaar later ben ik samen met mijn echtgenoot in Leiden komen wonen. Nadat ik in 2007 mijn HBO-verpleegkunde diploma heb gehaald werkte ik als verpleegkundige in een woon- en zorgcentrum in Den Haag. Daar volgde ik later een 1-jarige opleiding tot Praktijkondersteuner in de huisartspraktijk. In 2008 ben ik in de praktijk van Mw. Van der Salm komen werken en hier ook heb ik de opleiding tot verpleegkundig specialist gevolgd. Als verpleegkundig specialist ben ik breed geinteresseerd, niet alleen in ziekte, maar ook in gezondheid, en de factoren die dat beinvloeden zoals leefstijl, omgeving, psyche, sociale, emotionele of andere problemen. Naast mijn werk heb ik een  gezin met tweeling jongens. Ik loop hard, zwem en fiets. Ik ben dol op dieren en met name op onze hond, een Friesche Stabij geheten Ferdynand Bo fan't Paradyske.

Mw E. Knape

Mw E. Knape
Psycholoog/ POH GGZ

Ik heb Gezondheids- en Medische psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en sinds februari 2018 werk ik als POH-GGZ in huisartsenpraktijken.

Daarvóór heb ik in een polikliniek voor mensen met zowel lichamelijke als psychologische klachten gewerkt. Net als in de huisartsenpraktijk werkten artsen en psychologen nauw samen in deze polikliniek. In mijn visie kunnen lichamelijke en psychologische / stressgerelateerde klachten niet los van elkaar gezien worden. Het is dan ook een goede ontwikkeling dat laagdrempelige psychologische zorg, die vergoed wordt vanuit de basiszorg, geboden wordt binnen huisartsenpraktijken. Ik ben blij dat ik daar aan kan bijdragen in mijn werk als POH‑GGZ bij Huisartsenpraktijk Apollolaan.

Gemma Lippens

Gemma Lippens
Assistente

Van oorsprong ben ik verpleegkundige.

De laatste jaren heb ik mij omgeschoold tot doktersassisente, waarbij mijn medische achtergrond goed van pas komt.

Ik ben all-round assistente en houd mij ook bezig met het op orde houden van de patientenadminstratie.

Anneke van Linden

Anneke van Linden
Assistente

Ik ben al een aantal jaren doktersassistente.

Nu mijn kinderen groter zijn ben ik weer ingestroomd en opnieuw enthousiast voor het vak geworden.

Ik ben all-roude assistente en houd mij ook bezig met de reizigersadvisering. ( zie elders op deze website)

Marjolein van Duyvenboden

Marjolein van Duyvenboden
Assistente

Contact

Spoednummer 071-5156200 toets 1
 

Huisartsenpraktijk Apollolaan

Apollolaan 230
2341 AV Oegstgeest
Telefoon:
071-5156200
Fax:
071-5176392
email: praktijkapollolaan@ezorg.nl
Routebeschrijving >