Verpleegkundig specialist

Bij ons in de praktijk werkt een verpleegkundig specialist.

Als huisartsen willen wij graag voldoende tijd en aandacht besteden aan onze patiënten. Om dit te kunnen doen, werken wij in onze praktijk samen met verpleegkundig specialist. Een verpleegkundig specialist staat met één been in de verpleegkundige wereld en met één been in de medische wereld. Mw. Stoken, onze verpleegkundig specialist combineert verpleegkundige zorg en medische behandeling met elkaar.

Mw Stoker is in 2008 als vepleegkundige in de praktijk van dr. van der Salm begonnen. Inmiddels werkt zij, na het behalen van diverse medische studies (HBO, post-HBO en Master), vier dagen per week bij ons als verpleegkundig specialist. Een verpleegkundig specialist is geen huisarts, maar heeft wel het denkniveau en de ervaring van een huisarts. Door deze ervaring kan mw. Stoker alle hulpvragen aan, waar nodig ondersteund door de aanwezige huisarts. Zij is door haar uitgebreide opleiding (master) bevoegd medicatie voor te schrijven.

Mw. Stoker houdt vanuit haar eigen werkkamer spreekuren, legt visites af, ondersteunt assistentes bij moeilijke vragen en heeft als extra aandachtsgebieden de ouderenzorg, diabetes, long-, hart- en vaatziekten. Een uitgebreide takenlijst dus, waarmee zij ons ondersteunt en ontlast. Hierdoor hebben wij samen meer tijd voor contact met u. Daarnaast hebben wij hierdoor meer tijd om ons te verdiepen in de extra taken als chirurgische ingrepen, post-operatieve begeleiding, slecht nieuwsgesprekken en de begeleiding in het laatste stuk van het leven.

Contact

Spoednummer 071-5156200 toets 1
 

Huisartsenpraktijk Apollolaan

Apollolaan 230
2341 AV Oegstgeest
Telefoon:
071-5156200
Fax:
071-5176392
email: praktijkapollolaan@ezorg.nl
Routebeschrijving >