Preventie Consult (gezondheidscheck)

Onze praktijk is gestart met het PreventieConsult. Het PreventieConsult bestaat uit een risicotest en (zo nodig) een vervolgonderzoek om mensen op te sporen die mogelijk een verhoogd risico lopen op het krijgen van hart- en vaatziekten, diabetes of nierschade.

Steeds meer mensen krijgen suikerziekte (diabetes), hart- en vaatziekten en nierschade. Dit komt omdat veel mensen roken, niet gezond eten of te weinig bewegen. Diabetes, hart- en vaatziekten en nierschade hebben grote gevolgen voor de gezondheid(szorg). Het is belangrijk te weten of er een grotere kans is om diabetes, hart- en vaatziekten of nierschade te krijgen. Dan is er nog wat aan te doen, zoals gezonder leven of medicijnen als dat nodig is. Dan wordt de kans kleiner om deze aandoeningen te krijgen.

Hoe werkt het in de praktijk?

Alle patiënten ouder dan 45 jaar die niet regelmatig gecontroleerd worden voor diabetes, hoge bloeddruk of andere hart- en vaatziekten, kunnen over deze onderwerpen een afspraak maken bij  Mw. Stoker. Zij heeft een uitgebreide vragenlijst en verwijst u vaak naar het lab voor een bloedonderzoek.

Contact

Spoednummer 071-5156200 toets 1
 

Huisartsenpraktijk Apollolaan

Apollolaan 230
2341 AV Oegstgeest
Telefoon:
071-5156200
Fax:
071-5176392
email: praktijkapollolaan@ezorg.nl
Routebeschrijving >