Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur van artsen, verpleegkundig specialist en assistentes moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 u en 11.00 u, tussen 11.30 u en 12.30 u en tussen 13.30 u en 16.00 u of u kunt een afspraak "online" maken via ons "patientenportaal" ( zie home pagina)

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur, iedere dag tussen 13.30 en 14.00 u. 

Voor vragen die door de arts beantwoord moeten worden kunt u ook gebruik maken van het "e-consult"; u kunt dan via het patienten-portaal uw vraag stellen en krijgt binnen 2 werkdagen antwoord.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voor veel voorkomende klachten aan luchtwegen, keel, neus, oor, huidaandoeningen en overige kleine kwalen kunt u bij de verpleegkundig specialist terecht. Zij is bevoegd om een diagnose te stellen en als dat nodig is een behandeling te starten. Bij onduidelijkheid of vragen is er altijd een huisarts aanwezig waar de verpleegkundig specialist mee kan overleggen.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts (of verpleegkundig specialist) u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Aanwezigheid

A. ter Brugge

F. Meus

J.M. Stoker

Maandag

Ja

X

Ja  (tot 14:30)

Dinsdag

Ja

Ja

Ja

Woensdag

X

Ja

X

Donderdag

Ja

X

Ja

Vrijdag

X

Ja

Ja (tot 12:30)

Contact

Spoednummer 071-5156200 toets 1
 

Huisartsenpraktijk Apollolaan

Apollolaan 230
2341 AV Oegstgeest
Telefoon:
071-5156200
Fax:
071-5176392
email: praktijkapollolaan@ezorg.nl
Routebeschrijving >